Bourtange – Bisschopsweg 4

€ 1.200,- per maand

€ 249.000,- k.k.

Bisschopsweg 4

Ondernemen en wonen midden in de "vesting van Bourtange" op een ruim perceel met een eigen tuin en eigen parkeermogelijkheid is mogelijk in dit vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte. Het geheel kenmerkt zich door de ruime kavelgrootte en fraaie ligging aan de dijk. De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als winkelruimte voor de dagelijks benodigde levensmiddelen en brood, dit al jaren onder de naam "’t Lutje Winkeltje".

Indeling: hal met zij-entree; toiletruime; ruime woonkamer met houtkachel(aansluiting) en trapopgang; half open keuken met eenvoudige inbouwkeuken; achterhal / bijkeuken; winkelruimte (ca. 20m²) met doorgang naar de garage (ca. 24m²).
Verdieping: overloop met een inloopkast/berging; 2 slaapkamers; badkamer; 2 bergzolders (eveneens bereikbaar middels trapopgang vanuit de garage).

– Bouwjaar 1978.
– Kavelgrootte 476m².
– Verwarming middels CV (Daalderop Combifort, bouwjaar 2005).
– Bestemming: gemengd 2 (o.a. wonen, horeca in categorie 1, detailhandel, musea).
– Het pand maakt onderdeel uit van het beschermd dorpsgezicht van de Vesting Bourtange.
– Zowel te koop als te huur aangeboden, vraag op kantoor naar de exacte voorwaarden.
– De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs.

De oude vesting van Bourtange is in de jaren ’70 geheel gereconstrueerd, dit alles in de stijl van vroeger. Het is dan ook alsof de tijd vanaf 1742 heeft stilgestaan…
Buiten de vesting vindt u veel groen en natuur nabij, onder andere het gebied "de Natte Horizon" met vele fiets-/en wandelroutes.

Kenmerken

Overdracht

StatusVerkocht
AdresBisschopsweg 4
Postcode9545PK
Prijs€ 249.000,- k.k. of € 1.200,- per maand
PlaatsBourtange
Perceel476 m2

Bouw

Soort woonhuiswinkelruimte
Bouwjaar1978
Soort bouwbestaande bouw

Ligging