Bourtange – Wollingboerweg 12

€ 250.000,- k.k.

Wollingboerweg 12

Let op: Bieden vanaf € 250.000,- k.k.

Energieneutraal wonen in een woonboerderij op een perceel van maar liefst 1.6ha groot gelegen in een schitterend gebied met veel groen en natuur. De boerderij beschikt over 21 zonnepanelen, is vrijgemaakt van een gasaansluiting waardoor er nauwelijks sprake is van vaste energielasten!

Indeling: hal met zij-entree; woonkamer (ca. 16m²) met erker en houtkachel; eetkamer (ca. 10m², ook te gebruiken als slaap-/werkkamer) met erker; slaapkamer (ca. 7m²) met vaste kast; keuken v.v. schouw en een nette inbouwkeuken; bijkeuken met zij-entree en 2e keukenblok; toiletruimte; badkamer met douchehoek en badmeubel met wastafel; doorgang naar de deel / schuurruimte met aldaar een aparte wasruimte met witgoedaansluitingen en een aftimmerde extra (slaap)kamer (ca. 8m²).

Verdieping voorhuis: zolderruimte op het voorhuis met mogelijkheden.
– Verwarming op elektriciteit middels radiatoren en infrarood panelen.
– Op het perceel ligt een fundering met geïsoleerde vloer ten behoeve van een bijgebouw zijnde een kantoorruimte / studio / atelier. Uiteraard kan hieraan ook een andere invulling worden gegeven.
– Exacte kavelgrootte 1 hectare, 59 are en 10 centiare.

Bourtange is met name bekend vanwege de "oude" vesting welke geheel is gereconstrueerd en het is alsof de tijd vanaf 1742 heeft stilgestaan. Daarnaast vindt u in de directe nabije omgeving veel groen en natuur met onder andere het gebied de "Natte horizon" alsmede vele fiets-/en wandelroutes.

Kenmerken

Overdracht

StatusActief
AdresWollingboerweg 12
Postcode9545VC
Prijs€ 250.000,- k.k.
PlaatsBourtange
Perceel15.910 m2

Bouw

Soort woonhuiswoonboerderij
Bouwjaar1906
Soort bouwbestaande bouw
Soort dakzadeldak

Ligging