Sellingen – Leemdobben 4

€ 247.000,- k.k.

Leemdobben 4

Op zoek naar een ruim vrijstaand woonhuis met meer dan voldoende schuurruimte voor het houden van dieren of een andere ruimte vragende hobby? Deze goed onderhouden woning ligt op een ruime kavel van 3710m² bij de entree van het dorp waardoor dicht bij de voorzieningen, maar wel vrij gelegen met een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen.

Indeling: ruime bijkeuken met zij-entree; doucheruimte met wastafel; toiletruimte; tussenhal; 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten en 1 met een badmeubel; woonkeuken met vaste kast en keurige inbouwkeuken met enige apparatuur; woonkamer (ca. 33m²). Vanuit de bijkeuken is er een doorgang naar de garage van waaruit de schuurruimte met werkplaats toegankelijk is.
Verdieping: middels 2 vaste trappen bereikbare verdieping alwaar 3 slaapkamers zijn met volop mogelijkheden hier meerdere kamers bij te realiseren.

– De aangebouwde schuurruimte is ruim 250m² groot.
– De woning is v.v. vernieuwde kunststof dakgoten.
– Beschikking over diverse bijgebouwen waaronder een 2e vrijstaande houten garage en dierenverblijven alsmede een ruime overkapping.

Sellingen is gelegen in de gemeente Westerwolde nabij de grens met Duitsland en een dorp met voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Voor een uitgebreid winkelbestand, scholen, ziekenhuis en goed openbaar vervoer liggen de plaatsen zoals Stadskanaal, Ter Apel en Winschoten op ca. 15 autominuten afstand.

Kenmerken

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
AdresLeemdobben 4
Postcode9551AR
Prijs€ 247.000,- k.k.
PlaatsSellingen
Perceel3.710 m2

Bouw

Soort woonhuiseengezinswoning
Bouwjaar1941
Soort bouwbestaande bouw

Ligging