Aankoop

Aankoopmakelaar Oosterveld helpt uw droomhuis te kopen

Een huis kopen vraagt om goede onderhandelingsvaardigheden. Op de huizenmarkt in Groningen en Drenthe staan woningen en bedrijfspanden niet lang te koop. Als u uw droomhuis heeft gevonden, moet u er snel bij zijn. Het is dan prettig om een ervaren NVM-aankoopmakelaar in de arm te hebben met kennis van de lokale huizenmarkt en een groot netwerk. Met de ervaring en deskundigheid van aankoopmakelaar Oosterveld bent u verzekerd van advies op maat en uitstekende begeleiding.

Makelaarsteam

Ook als u overweegt op zoek te gaan naar een (andere) woning, behartigen wij graag uw belangen. Ons makelaarsteam denkt met u mee. Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Bij een huis kopen stellen we een strategie op en begeleiden we u van A tot Z.

Als een huis is gevonden, zal onze NVM-makelaar een bezichtiging voor u regelen. Indien gewenst gaan we samen de woning bekijken. Mocht het uw droomhuis zijn, dan gaan we volgens de gemaakte afspraken voor u onderhandelen. Dit doen we zeer nauwkeurig, zodat u altijd een goede, reële prijs betaalt. Als u het bod heeft geaccepteerd, zijn we er ook voor u om de juridische zaken af te ronden. Bij het aankopen van een woning staat u er nooit alleen voor!

Daarom Oosterveld Makelaardij

  • Betrokken makelaar in de regio Zuidoost-Groningen en Noordoost-Drenthe
  • Ervaren en professioneel team
  • Begeleiding huis kopen van A tot Z
  • Groot netwerk

Gratis verkoopadvies

Overweegt u uw woning of bedrijfspand te verkopen? Een van onze NVM-makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs voor advies. Wij helpen u graag om de verkoop tot een succes te maken.

Maak vandaag nog afspraak!
Bel 0599 65 06 54