Over ons

Dé makelaar voor het kopen en verkopen van uw woning!

Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen is een betrokken makelaar in Zuidoost-Groningen en Noordoost-Drenthe. We kennen de regio als geen ander. Ook de laatste ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt gaan niet aan onze neus voorbij. Een ervaren team bestaande uit enthousiaste, gekwalificeerde collega’s zit hier bovenop. Dit alles tezamen stelt ons in staat om onze klanten uitstekende services te bieden.

Team Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen

Eigenaar en NVM-makelaar Hidde Oosterveld heeft het makelaarskantoor in 2000 opgericht in Stadskanaal. In 2008 is het kantoor verhuisd naar het pittoreske Onstwedde. Een dorp dat zich kenmerkt door de brink en de prachtige boerderijen en herenhuizen. Ons kantoor wordt bemand door zes medewerkers. Hidde Oosterveld en Patrick Kuypers zijn beide makelaar, Marijke Venema is assistent makelaar en zorgt daarnaast samen met Nathalie Kammerman ervoor dat alle zaken omtrent de binnendienst goed verlopen. John Gelling en Anja Hoen zijn verzekeringsadviseurs. Kortom, alles onder één dak zodat we u altijd van dienst kunnen zijn!

Voor persoonlijk en betrouwbaar advies bent u bij Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zijn úw makelaar in Zuidoost-Groningen en Noordoost Drenthe!

Daarom Oosterveld Makelaardij

Ons team

Hidde Oosterveld

Hidde is NVM-makelaar en -taxateur. Hij is groot liefhebber van de streek, waar hij al meer dan 20 jaar zijn vak uitoefent. De woningmarkt kent hij dan ook als zijn broekzak. 

Eigen woning: Een herbouwd woonboerderijtje in het buitengebied.

Patrick Kuypers

Patrick is NVM-makelaar en -taxateur. Hij kent zijn werkgebied als geen ander en is snel en adequaat. Deze gedreven makelaar heeft geen negen tot vijf mentaliteit en neemt dan ook alle tijd voor u.

Eigen woning: Een verbouwd jaren dertig woonhuis met schitterend uitzicht.

Marijke Venema-Boekhold

Marijke is assistent makelaar. Ze is de vrolijke spil op kantoor. Deze bezige bij is niet alleen achter haar bureau te vinden. Het is goed mogelijk dat u haar tijdens een bezichting tegenkomt.

Eigen woning: Een vrijstaand, modern woonhuis in een nabijgelegen dorp.

Anja Hoen

Anja is assurantie adviseur in zowel de binnen- als de buitendienst. Ze is gedreven, accuraat en neemt alle tijd voor klanten. Naast haar werk maakt Anja graag tijd vrij voor gezelligheid.

Eigen woning: Lijkt veel op het woonboerderijtje van Hidde.

John Gelling

Verzekeringen zijn niet alleen John zijn werk maar ook zijn hobby. Begin met hem een gesprek over zijn vakgebied en hij praat een uur vol. Deze gepassioneerde verzekeringsadviseur neemt dan ook alle tijd voor zijn klanten. Ook buiten zijn werk om is John altijd in voor een praatje.

Eigen woning: Een vrijstaand woonhuis dat modern en strak is ingericht.

Jurjan Horenga

Jurjan is Kandidaat-Makelaar Wonen en een nuchtere boerenzoon. Wilde na zijn stage zo graag bij ons blijven.. (Jippie!)

Eigen woning: Woont nog bij zijn ouders, stiekem houdt hij ons aanbod in de gaten.