Bourtange – Zwarteweg Noord 2

€ 298.000,- k.k.

Zwarteweg Noord 2

Op een unieke plek van de doorgaande weg af gelegen, staat op een zeldzaam mooie locatie deze woonboerderij met de beschikking over 9.500m² grond en een vrijstaande houten schuur met 2 paardenboxen. Het geheel ligt aan een onverhard laantje en direct nabij het Bourtangerkanaal-Noord.

Indeling: hal met achter-entree; bijkeuken; badkamer; toiletruimte; woon-/eetkamer met open keuken (in totaal ca. 55m²) v.v. een keurige inbouwkeuken met enige apparatuur; kelder; slaap-/werkkamer (ca. 7m²); inpandige deel in gebruik als garage-/berging en hobbyruimte.

Verdieping: overloop; 2e badkamer v.v. douche, wastafel en toilet; zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde (ca. 35m²) met vaste kast ruimte; ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 23m²); bergruimte met CV-opstelling.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderberging.

– Verwarming middels CV (Nefit HR combiketel, bouwjaar 2016).
– De vrijstaande schuur is ca. 6m x 12m en beschikt over 2 paardenboxen.
– De boerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1936.
– Vanuit de woning prachtig zicht over de eigen weilanden. Er is ook nog een oude paardenrijbak op het perceel aanwezig.

Bourtange is met name bekend vanwege de "oude" vesting welke geheel is gereconstrueerd en het is alsof de tijd vanaf 1742 heeft stilgestaan. Daarnaast vindt u in de directe nabije omgeving veel groen en natuur met onder andere het gebied de "Natte horizon" alsmede vele fiets-/en wandelroutes.

Kenmerken

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
AdresZwarteweg Noord 2
Postcode9545VG
Prijs€ 298.000,- k.k.
PlaatsBourtange
Perceel9.500 m2

Bouw

Soort woonhuiswoonboerderij
Bouwjaar1936
Soort bouwbestaande bouw
Soort dakzadeldak

Ligging