Bakovensweg 10, BOURTANGE

€ 150.000 k.k.

Bakovensweg 10, BOURTANGE

Op een hoekkavel van 360m² groot, staat deze aan de achterzijde middels een aanbouw vergrootte 2/1 kap woning met een overkapping, vrijstaande houten garage, erf, ondergrond en tuin. De woning is gelegen op de hoek van de Bakovensweg en de Binnentuinen, waarbij de oprit en garage vanaf de Binnentuinen bereikbaar zijn.

Indeling: hal / entree met trapopgang; woonkamer (ca. 24m²); woonkeuken (ca. 16.8m²) met inbouwkeuken v.v. enige apparatuur; kelder; achterhal met achter-entree; toiletruimte; badkamer met lidbad, douche en badmeubel met wastafel; van buitenaf bereikbare bijkeuken / berging met witgoedaansluitingen en CV-opstelling.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers allen met vaste kast ruimte.
2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderberging.

– Aan de voorzijde v.v. een extra grote dakkapel.
– ruime overkapping aan de achterzijde.
– de vrijstaande houten garage is ca. 5.6 x 3.7m groot (ca. 20.7m²) met aan de voorzijde nog een kleine handige overkapping (ca. 4.4m²) voor bijvoorbeeld de afvalcontainers en deze beschikt over ruime bergzolder.
– Deels kunststof kozijnen v.v. dubbel glas.
– Verwarming middels CV (AWB HR Combiketel, bouwjaar 2010, lease).

Bourtange is met name bekend vanwege de “oude” vesting welke geheel is gereconstrueerd en het is alsof de tijd vanaf 1742 heeft stilgestaan. Daarnaast vindt u in de directe nabije omgeving veel groen en natuur met onder andere het gebied de “Natte horizon” alsmede vele fiets-/en wandelroutes.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Bakovensweg 10
Postcode 9545 TK
Vraagprijs € 150.000
Plaats Bourtange

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1949
Soort Twee onder een kapwoning