Barkelastraat 3, STADSKANAAL

€ 290.000 k.k.

Barkelastraat 3, STADSKANAAL

Een unieke combinatie van wonen en werken is mogelijk in deze middels garage geschakelde karakteristieke woning en praktijkgedeelte, gelegen op een kavel van 500m² direct nabij het centrum van Stadskanaal. Het geheel is in een uitstekende staat van onderhoud en de laatste jaren meermaals verbouwd.

Indeling woonhuis:
Begane grond: hal / entree met trapopgang; toiletruimte; woonkamer (ca. 30m²) met schouw en allesbrander; eetkamer en semi-openkeuken v.v. een keurige inbouwkeuken met diverse apparatuur; kelder; achterhal-/entree met naastgelegen (fietsen)berging; bijkeuken met witgoedaansluitingen en douchegelegenheid, middels vaste trap bereikbare verdieping met de mogelijkheid voor een extra (slaap-/werk)kamer.
1e Verdieping: overloop; 3 ruime slaapkamers; badkamer met douche, bad, wastafel en toilet.
Indeling bedrijfsgedeelte (in totaal ca. 85m²): hal met zij-entree; toiletruimte; berging / werkplaats; kantoorruimte voorzijde (ca. 32m²); kantoorgedeelte achterzijde (ca. 35m²) met trapopgang naar verdieping met de mogelijkheid voor een extra kamer.

– De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1916, het kantoorgedeelte omstreeks 1926. Vanaf 1991 hebben de verbouwingen en modernisaties plaatsgevonden.
– De achterzijde van het object is met gevelbekleding nagenoeg geheel geïsoleerd en onderhoudsvrij gemaakt.
– De tuin is volledig omheind, biedt veel privacy en beschikt over een prachtige overkapping (prieel).
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit HR (bouwjaar 2014), het kantoorgedeelte middels een Intergas HR (bouwjaar 2018).
– Het kantoorgedeelte kan zakelijk worden gebruikt, maar ook een verbouw tot bijvoorbeeld aparte woonruimte is mogelijk.
– De huidige bestemming van het geheel is “Dienstverlening”.
– Naast het kantoorgedeelte is een strook grond bijgekocht waarbij de zijgevel geheel is vernieuwd en er een brede oprit is ontstaan. Hierbij is tevens rekening gehouden met de mogelijkheid voor het realiseren van een extra zij-entree.

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Adres Barkelastraat 3
Postcode 9501 VV
Vraagprijs € 290.000
Plaats Stadskanaal

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1916
Soort Vrijstaande woning