Beatrixstraat 2, VLAGTWEDDE

€ 219.000 k.k.

Beatrixstraat 2, VLAGTWEDDE

Op een mooie ruime hoekkavel van 895m² groot, staat deze vrijstaande semi-bungalow met een aangebouwde garage en schuurruimte en besloten tuin. De woning welke is gebouwd in 1973 en is vergroot omstreeks 1980, is grotendeels nog in originele staat en kan geheel naar eigen inzicht worden verbouwd en-/of gemoderniseerd. Vanuit de woonkamer is er fraai uitzicht over het voorgelegen groen en uiteraard is alles gelijkvloers!

Indeling: hal / entree met meterkast; woonkamer (ca. 33.3m²); keuken (ca. 9m²) v.v. inbouwkeuken met enige apparatuur (o.a. elektrische kookplaat, oven en afzuigkap) en achter-entree; 3 slaapkamers (ca. 7.5m², 11.2m² en 12.4m²); badkamer met douche en badmeubel met wastafel; toiletruimte met wandcloset en fonteintje; bijkeuken met entree; garage (ca. 18.3m²); schuurruimte (ca. 17.9m²).
Verdieping: middels een vlizotrap bereikbare bergzolder met stahoogte.

– Verwarmd middels CV (Remeha HR combiketel, bouwjaar 2013 lease).
– De woning is ontworpen door architect Sterenberg uit Ter Apel.

Vlagtwedde (gemeente Westerwolde) is een dorp met alle basisvoorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden (o.a. een supermarkt, huisarts, scholen) en gelegen in een prachtige bosrijke omgeving omringd door verrassend mooie natuurgebieden met vele wandel- en fietsroutes! Verder is op korte afstand een overdekt zwembad en een golfbaan welke zijn gelegen bij Parc Emslandermeer.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Beatrixstraat 2
Postcode 9541 CC
Vraagprijs € 219.000
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Soort Vrijstaande woning