Beetserweg 10, SELLINGEN

€ 350.000 k.k.

Beetserweg 10, SELLINGEN

Op een schitterende plek aan de rand van het dorp staat op een kavel van maar liefst 12.790m² deze in 2003 geheel opnieuw getrokken woonboerderij met vrijstaande kapschuur, erf, tuin en weiland. Alle gerealiseerde vertrekken zijn op de begane grond, waarbij de verdieping geheel naar eigen inzicht kan worden ingedeeld en verbouwd.

Indeling: hal met zij-entree; woonkamer (ca. 25m²); slaapkamer (ca. 10.7m²); toiletruimte; slaapkamer (ca. 12.1m²); badkamer (ca. 7.8m²) met douchehoek en badmeubel met wastafel; woonkeuken met inbouwkeuken v.v. enige apparatuur; bijkeuken met achter-entree en doorgang naar inpandige garage / berging met elektrische sectionaal deur en trap naar de verdieping.
Verdieping: zolder welke geheel naar eigen inzicht kan worden afgebouwd en opgedeeld in meerdere vertrekken.

– Het geheel heeft op dit moment een agrarische bestemming.
– In 2003 geheel opnieuw opgetrokken en geïsoleerd.
– De kapschuur is ca. 10m x 15m groot.

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Beetserweg 10
Postcode 9551 VE
Vraagprijs € 350.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Soort Vrijstaande woning