Beetserweg 95, SELLINGEN

€ 269.000 k.k.

Beetserweg 95, SELLINGEN

Op een schitterde plek gelegen in “de Sellingerbeetse” staat op een ruim perceel van 3.273m² groot deze goed onderhouden en uitgebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage en schuur, erf, ondergrond en achtergelegen weilandje.
De woning is van origine gebouwd omstreeks 1954 en in 1993 vergroot middels een aanbouw t.b.v. een ruimere keuken en badkamer op de begane grond.

Indeling: hal met zij-entree en trapopgang; slaapkamer (ca. 6.9m²); kast met toilet; woonkamer (ca. 16.7m²); woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. enige apparatuur; kelder; ruime bijkeuken met achter-entree; badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluitingen.
Verdieping: overloop; 2 slaapkamers (ca. 14.2m² en 10.3m²); inloopkast-/berging (voormalige doucheruimte).

– Kavel uitermate geschikt voor het houden van wat dieren of een paard aan huis.
– De woning is eventueel ook te koop op een kleinere kavel van ca. 1.000m² of 2.000m².
– Ligging direct nabij natuur-/en recreatiegebied.
– De vrijstaande schuur-/garage is ca. 5.0m x 8.6m (ca. 42.6m²) en is vergroot middels een extra aangebouwde schuurruimte van 3.8m x 6.3m (ca. 23.8m²).

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek en gemeente Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis. Een schitterend gebied met vele wandel-/en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Beetserweg 95
Postcode 9551 VD
Vraagprijs € 269.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Soort Vrijstaande woning