Beumeesweg 146, ALTEVEER

€ 299.000 k.k.

Beumeesweg 146, ALTEVEER

Op een ruime kavel van 2.465m² gelegen op een prachtige locatie op ongeveer 250 meter van de doorgaande weg aan een onverhard (zij)laantje, staat deze in het groen verscholen vrijstaande woning welke aan de achterzijde is vergroot met een aanbouw in Scandinavische stijl. Verder is er op het perceel voldoende schuurruimte met een aangebouwde overkapping. Deze plek is ook een paradijs voor huisdieren. Ruimte en natuur zijn twee eigenschappen die deze locatie omschrijven.

Indeling achterhuis: zij-entree; hal met trapopgang; toiletruimte; woonkamer (ca. 38m²) met openslaande terrasdeuren en open keuken (ca. 8.4m²) v.v. een vernieuwde inbouwkeuken met diverse nieuwe apparatuur.
Verdieping: overloop; 2 slaapkamers (ca. 7.4m² en 14.1m²) waarvan de grootste met een ruim balkon; badkamer met douche, wastafel en toilet; berging.

Indeling voorhuis: binnenkomst in zij-entree aansluitend aan de woonkamer (ca. 24.2m²) met bedstede; hal met een sauna (nog niet in gebruik); 2e keuken (ca. 14m²) met doorgang naar het achterhuis; badkamer (ca. 5m²) v.v. ligbad, wastafel en apart toilet.
Verdieping boven het voorhuis: middels vlizotrap bereikbare zolderruimte.

– De schuur is opgetrokken uit zeecontainers welke zijn omkleed met houtdelen. Boven de schuurruimte is een ruime bergzolder.
– Oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1925 en het achterhuis is ca. 15 jaar oud.
– Verwarming middels CV i.c.m. vloerverwarming (Bosch HR Combiketel).
– 18 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van ca. 3.000 kwh per jaar.
– Ideaal voor bijvoorbeeld dubbele bewoning, een B&B of werken aan huis.
– Mogelijkheden voor meerdere slaapkamers.
– Gunstige ligging ten opzichte van de N366 waardoor omliggende grotere plaatsen als Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Groningen goed bereikbaar zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status Onder bod
Adres Beumeesweg 146
Postcode 9661 AM
Vraagprijs € 299.000
Plaats Alteveer

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Soort Vrijstaande woning