Borgerweg 8, SELLINGEN

€ 299.000 k.k.

Borgerweg 8, SELLINGEN

Op een schitterende locatie in het bosrijke buitengebied van Sellingen staat aan een rustig gelegen weggetje deze vrijstaande woonboerderij met aangebouwde schuurruimte op een perceel van 2.080m² eigen grond. De boerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900, prima onderhouden en kan naar eigen inzicht verder worden verbouwd en-/of gemoderniseerd! Een plek uit duizenden welke maar zelden voorbij komt!!

Indeling: hal met zij-entree; keuken (ca. 14.1m²) v.v. inbouwkeuken in hoekopstelling met enige apparatuur; provisiekast; eetkamer met doorgang naar de woonkamer (in totaal ca. 25.5m²) met houten vloerdelen; slaapkamer (ca. 10.3m²); badkamer met douchehoek en badmeubel v.v. wastafel; toiletruimte met wandcloset en fontein; slaapkamer (ca. 22.9m²); tussenhal (ca. 11.9m²) met trapopgang en doorgang naar de inpandige deel-/schuurruimte (ca. 77.8m²) met daarin een aparte schuurruimte van (ca. 15m²) en berging van 5.5m²), aangebouwde schuurruimte (ca. 74.2m²).
Verdieping: overloop; slaapkamer (ca. 15.7m²).

– verwarming is middels gaskachels.
– veel schuurruimte welke eventueel te verbouwen is tot extra woonruimte.
– weinig verkeersbewegingen met enkel bestemmingsverkeer, de weg komt uit op een parkeerplaats grenzend aan het bos.

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek en gemeente Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis. Een schitterend gebied met vele wandel-/en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Borgerweg 8
Postcode 9551 XP
Vraagprijs € 299.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1940
Soort Vrijstaande woning