Burgemeester Buiskoolweg 12, SELLINGEN

€ 369.000 k.k.

Burgemeester Buiskoolweg 12, SELLINGEN

Met een schitterende ligging in het buitengebied van Westerwolde, staat deze in 1989 onder architectuur gebouwde woning met slaap-/en badkamer op de begane grond, vrijstaande (voormalige landbouw) schuur, erf, ondergrond en tuin op een ruim perceel van 2.625m² eigen grond. De woning is geheel traditioneel gebouwd en zeer ruim van opzet.

Indeling: hal / entree met meterkast en trapopgang; woonkamer (ca. 31.5m²); woonkeuken (ca. 17.2m²) v.v. een keurige inbouwkeuken met diverse apparatuur; tussenhal; 2 slaapkamers (ca. 11.6m² en 9.1m²); badkamer met douche en wastafel; toiletruimte; ruime bijkeuken met achter-entree en doorgang naar de garage (ca. 29.4m²).

Verdieping: overloop met vide; 2 slaapkamers (ca. 16.2m² en 10.1m²); zolderberging (ca. 17.4m²) met CV opstelling alwaar eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren is. Vanuit de garage is middels een vaste trap nog een 2e ruime bergzolder te bereiken (ca. 35m²).

– Het geheel wordt verwarmd middels CV (Intergas HR combiketel, bouwjaar 2007).
– De vrijstaande schuur is ca. 19.5 x 14.7m groot (ca. 287m²), ideaal geschikt voor een ruimte vergende hobby of te gebruiken als werkplaats.

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Burgemeester Buiskoolweg 12
Postcode 9551 TZ
Vraagprijs € 369.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Soort Vrijstaande woning