De Vennen 210, VLAGTWEDDE

€ 225.000 k.k.

De Vennen 210, VLAGTWEDDE

PERMANENT WONEN!

Fraai op een hoek en extra grote (dubbele) kavel gelegen van Parc Emslandermeer, staat aan het water met uitzicht over de aangrenzende landerijen deze vrijstaande woning met slaap-/en badkamer op de begane grond, carport en berging. Het betreft een woning waar permanent gewoond mag worden en inschrijving bij de gemeente mogelijk is!

Indeling: hal / entree met trapopgang; toiletruimte, badkamer v.v. badmeubel met wastafel, inloop douchehoek en witgoedaansluitingen; ruime slaapkamer (ca. 14m²); tuingerichte woonkamer met open keuken (in totaal ca. 36m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur en openslaande terrasdeuren; bijkeuken; berging.
Verdieping: overloop; 3 slaapkamers (ca. 5.2m², 6.2m² en 8.5m²); 2e badkamer met douchehoek, badmeubel met wastafel en 2e toilet.

– Het betreft een dubbele kavel van 960m² groot gelegen aan het water met eigen aanlegsteiger.
– De woning wordt verwarmd middels CV (Intergas HR Combiketel, bouwjaar 2016).
– Bouwjaar 1999.
– V.v. kunststof kozijnen en dakgoten.
– ruime en brede oprit met de mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Er zijn vaste parklasten van toepassing.

Vlagtwedde is een dorp met alle basisvoorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden (o.a. een supermarkt, huisarts, scholen) en gelegen in een prachtige bosrijke omgeving omringd door verrassend mooie natuurgebieden met vele wandel- en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres De Vennen 210
Postcode 9541 LE
Vraagprijs € 225.000
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Soort Vrijstaande woning