Dorpsstraat 42, ONSTWEDDE

€ 167.500 k.k.

Dorpsstraat 42, ONSTWEDDE

Centraal in het dorp aan de Dorpsstraat direct nabij diverse voorzieningen gelegen staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande houten garage, schuurruimte en tuin, op een perceel van 560m² eigen grond. De woning is van origine gebouwd begin 1900 maar omstreeks 1980 geheel verbouwd en gerenoveerd.

Indeling: hal / entree met zij-entree en inloop-/bergkast; woonkamer (ca. 31m²) met schouw en (gas)haard, woonkeuken (ca. 9.5m²) v.v. inbouwkeuken in hoekopstelling met enige apparatuur; 2 slaapkamers (ca. 9.2m² en 8.2m²); toiletruimte; doucheruimte met wastafel; bijkeuken met witgoedaansluitingen en achter-entree.

Verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderruimte alwaar mogelijkheden voor het realiseren van meerdere (slaap)kamers.

– Direct nabij de voorzieningen zoals de plaatselijke supermarkt en huisarts gelegen.
– Bij de renovatie in 1980 is nagenoeg alles vernieuwd zoals gevels, kozijnen en dakpannen.
– Verwarming is middels gaskachels.
– De garage (ca. 4.8m x 5.8m), de schuur (ca. 5.8m x 3.5m).

Omgeving:
In Onstwedde zijn diverse winkels, er is een peuterschool, een basisschool en er is voortgezet onderwijs (mavo/havo) ook zijn er diverse sportverenigingen, voetbalvelden, tennisbanen en een (openlucht) zwembad. Voor uitgebreide voorzieningen zijn de plaatsen Stadskanaal, Winschoten en Veendam allen op redelijk korte afstand gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Dorpsstraat 42
Postcode 9591 AV
Vraagprijs € 167.500
Plaats Onstwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Soort Vrijstaande woning