Dorpsstraat 45, SELLINGEN

€ 199.500 k.k.

Dorpsstraat 45, SELLINGEN

In de dorpskern van Sellingen staat deze verrassend ruime en grotendeels verbouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde garage, ondergrond en tuin, op een perceel van 475m² eigen grond.

Indeling: hal / entree met trapopgang; toiletruimte; woonkamer met en-suite naar woonkeuken v.v. een complete inbouwkeuken met kookeiland en bar; kelder; bijkeuken met achter-entree en doorgang naar de aangebouwde garage.

1e verdieping: 4 slaapkamers (ca. 7.5m², 7.7m², 6.8m² en 12m²) waarvan 2 met vaste inbouwkasten; badkamer met douchehoek, badmeubel v.v. wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

– Vanaf 2016 grotendeels verbouwd en gemoderniseerd.
– De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
– Verwarming middels CV (Nefit HR Combiketel, bouwjaar 2015).

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Adres Dorpsstraat 45
Postcode 9551 AC
Vraagprijs € 199.500
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Soort Vrijstaande woning