Dorpsstraat 52, SELLINGEN

€ 319.000 k.k.

Dorpsstraat 52, SELLINGEN

Centraal in het dorp staat deze ruime karakteristieke jaren ’30 woning met een slaap-/badkamer op de begane grond en zeer veel schuurruimte v.v. werkplaats en kantoor! Het geheel is gebruikt als bouwonderneming en heeft momenteel nog een bedrijfsbestemming. De mogelijkheden voor het eventueel wijzigen van de huidige bestemming naar een volledige woonbestemming worden positief ingeschat.

Indeling: hal met zij-entree en meterkast en ruime inloopkast-/berging; woonkamer (ca. 28.6m²); woonkeuken (ca. 16.3m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen; tussenhal met trapopgang en achter-entree; slaapkamer (ca. 13.7m²); badkamer met douche, bad en wastafel; toiletruimte.
Verdieping: overloop; overloop; 3 slaapkamers (ca. 13.8m², 13.9m² en 8.4m²); ruimte zolderberging (ca. 18m²).

– De woning en schuur zijn met elkaar verbonden door een aangebouwde overkapping. Aan de voorzijde van de schuur is een kantoorgedeelte (ca. 25.5m²), de overige ruimten (ca. 225m²) zijn in gebruik geweest als werkplaats en opslag. Een schitterend gebouw die past bij een ruimte vragende hobby of voor iemand die graag klust.
– Verder staat er een 2e houten garage (ca. 34m², opgedeeld in 2 delen) met aan aangebouwde overkapping (ca. 44m²).
– De sfeervolle overkapping is afgesloten middels windschermen waardoor veel privacy en heeft een houtkachel.
– De woning is v.v. kunststof dakgoten.
– Verwarming middels CV (Bosch HR combiketel, bouwjaar ca. 2010).

Sellingen is een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn, supermarkt, en een aantal winkels en restaurants. Het dorp heeft twee basisscholen, diverse sportvoorzieningen- en verenigingen, huisarts met apotheek en een rijk verenigingsleven.

De streek en gemeente Westerwolde waarin Sellingen ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis. Een schitterend gebied met vele wandel-/en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Adres Dorpsstraat 52
Postcode 9551 AG
Vraagprijs € 319.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1929
Soort Vrijstaande woning