Dwarsweg 12, BELLINGWOLDE

Dwarsweg 12, BELLINGWOLDE

Aan een rustig autoluw laantje direct nabij bos in buurtschap “Rhederbrug”, staat deze geheel gemoderniseerde 2/1 kap woning met vrijstaande berging, erf, ondergrond en tuin op een perceel van 372m² eigen grond. De woning beschikt over een slaap-/en badkamer op de begane grond.

Indeling: hal / entree met meterkast, trapopgang en kelder; slaapkamer (ca. 9.6m²); woonkamer (ca. 16m²) met schouw; keuken (ca. 6m²) v.v. een moderne inbouwkeuken met diverse apparatuur; bijkeuken met achter-entree en wasmachineaansluiting, geheel moderniseerde badkamer met douche, badmeubel v.v. wastafel en toilet.

1e Verdieping: overloop; 2 slaapkamers(ca. 12.6m² en 8.7m²) waarvan één met dakkapel en vaste kast, bergruimte.

– Verwarming middels CV.
– Kunststof kozijnen deels v.v. dubbelglas.
– Voor onbepaalde tijd te huur.
– Huurtoeslag mogelijk.
– Minimale verhuurperiode 1 jaar.
– Borgsom van toepassing ter grootte van 1 maand huur.
– Bij interesse kunt u bij ons het aanvraagformulier opvragen. Wanneer deze volledig ingevuld retour is gestuurd, wordt een bezichtiging op uitnodiging ingepland.

Bellingwolde is een dorp met de voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Voor uitgebreide voorzieningen is de plaats Winschoten op ca. 10 autominuten afstand gelegen. Winschoten biedt o.a. een uitgebreid winkelbestand, scholen, een ziekenhuis en goed openbaar vervoer.

Kenmerken

Overdracht

Status Verhuurd
Adres Dwarsweg 12
Postcode 9695 BV
Plaats Bellingwolde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Soort Twee onder een kapwoning