Hochterweg 2, ALTEVEER

€ 280.000 k.k.

Hochterweg 2, ALTEVEER

* LET OP: In verband met de grote belangstelling voor deze woning zijn alle kijkdagen volgepland, een bezichtiging plannen is niet meer mogelijk. Mocht u graag genoteerd worden op onze reservelijst dan ontvangen wij graag een e-mailbericht met uw gegevens, dit mag gestuurd worden naar info@oosterveld-makelaardij.nl.*

Wilt u betaalbaar vrijstaand wonen in een oase van rust en ruimte? Op enkele honderden meters buiten het Oost-Groninger lintdorp Tange-Alteveer vindt u deze vrijstaande woning met 113 vierkante meter woonoppervlak op een perceel van meer dan tienduizend vierkante meter.

Voor wie van het gezonde buitenleven houdt, is dit een droomplek. Op de meer dan een hectare eigen grond bij dit vrijstaand woonboerderijtje vindt u een groot weiland met enkele bijgebouwen, een buitenkans voor wie bijvoorbeeld paarden houdt. U bereikt de woning via uw eigen oprijlaan door de appelhof.

Dit idyllische plekje ligt in het buitengebied van Tange-Alteveer, op enkele kilometers afstand van Onstwedde, een dorp met diverse sportvoorzieningen, enkele huisartsenpraktijken en een breed winkelaanbod met onder meer een supermarkt, warme bakker en slager. Ook vindt u hier een school voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De woning ligt aan de weg naar Stadskanaal, de grootste plaats van de regio met een zeer diverse aanbod winkels, zorg, horeca, sport en culturele voorzieningen.

Deze gelijkvloers woonboerderijtje met centrale verwarming is deels verbouwd en op sommige punten enigszins gedateerd. In het voorhuis vindt u de keuken naast de ruime woonkamer. Via de lange hal bereikt u de drie grote slaapkamers en één kleine slaapkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast. Nabij de slaapkamers vindt u de badkamer met wastafel en douche, een toilet en een kleine bijkeuken. Op de verdieping vindt u een vliering met volop ruimte voor het opbergen van uw spullen.

Indeling

begane grond

– woonkamer van ruim 28 m²
– keuken van ruim 10 m²
– voorste hal van bijna 10 m² en een achterste hal van bijna 6 m²
– badkamer van 2,4 m² met wastafel en douche
– toilet
– bijkeuken van 2,5 m²
– slaapkamer van bijna 12 m² met inbouwkast
– slaapkamer van bijna 13 m²
– slaapkamer van ruim 12 m²
– slaapkamer van bijna 5 m²

1e verdieping
– vliering

De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op DINSDAG 28 SEPTEMBER van 13.00 tot 17.00 uur en op WOENSDAG 29 SEPTEMBER van 11.00 tot 14.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis – NA AANMELDING – van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Hochterweg 2
Postcode 9661 TJ
Vraagprijs € 280.000
Plaats Alteveer

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Soort Vrijstaande woning