Laurens Jansz. Costerstraat 30, OUDE PEKELA

€ 125.000 k.k.

Laurens Jansz. Costerstraat 30, OUDE PEKELA

In een rustige straat met afwisselende bebouwing staat deze 2/1 kap woning met een vrijstaande stenen garage, berging, ondergrond en tuin op een perceel 336m² eigen grond. Deze compacte woning is de laatste jaren deels gemoderniseerd en met name zeer geschikt voor starters!

Indeling: hal met zij-entree en meterkast; woonkamer met open keuken (in totaal ca. 25,9m²) v.v. laminaatvloer en inbouwkeuken in hoekopstelling met enige apparatuur (oven, gaskookplaat en afzuigkap); provisiekelder; achterhal met achter-entree en toiletruimte.
Verdieping: overloop; slaapkamer (ca. 9,5m²) met vaste kastenwand; slaapkamer (ca. 5,9m²) op dit moment in gebruik als wasruimte met witgoedaansluitingen; ruime badkamer met vloerverwarming, ligbad, douchehoek en wastafel.

– Afgelopen jaar is het nodige vernieuwd en verbeterd, zo zijn op de verdieping de plafonds vernieuwd en v.v. inbouwspots, is de tuin opnieuw bestraat en v.v. hekwerk en is de elektra (deels) vernieuwd.
– deels v.v. kunststof kozijnen (aan de voorzijde) met dubbel glas.
– diverse bijgebouwen met een vrijstaande garage, stenen berging en een extra aangebouwde (nog op te knappen berging-/overkapping).

Pekela heeft een gunstige ligging direct nabij de N366, de provinciale weg welke aansluit op de N33 en vervolgens de A7. Hiermee zijn plaatsen als Groningen, Assen en Emmen snel en goed bereikbaar. In de Pekela’s zelf is een ruim winkelaanbod voor de dagelijkse voorzieningen, alsmede scholen en sportverenigingen.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Laurens Jansz. Costerstraat 30
Postcode 9665 NE
Vraagprijs € 125.000
Plaats Oude pekela

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Soort Twee onder een kapwoning