Luringstraat 10, ONSTWEDDE

€ 319.000 k.k.

Luringstraat 10, ONSTWEDDE

Let op het betreft BIEDEN VANAF € 319.000,- k.k.

Op een absolute toplocatie centraal in het dorp staat dit zeer goed onderhouden woon/-winkelpand, gelegen aan een doorgaande weg op een perceel van 542m² eigen grond. Het geheel wordt op dit moment gebruikt als schoenenzaak waarbij een bedrijfsovername tot de mogelijkheden behoord. De huidige bestemming van het geheel is detailhandel.

Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing uit Onstwedde heeft een 3D visualisatie gemaakt om te laten zien hoe de winkel in zijn geheel verbouwd kan worden tot riant woonhuis. Uiteraard zijn er meerdere opties en eigen keuzes mogelijk, een en ander wel met instemming van de gemeente.

Indeling bedrijfsruimte: winkel (ca. 160m²) met een frontbreedte/etalage van ca. 15.5m; kantoor (ca. 11.4m²), bergkast (ca. 2.5m²); werkplaats (ca. 17.3m²); kelder in gebruik als magazijn (ca. 62m²).
Indeling woning: entree; hal met trapopgang; toiletruimte; woonkamer (ca. 31m²) met open haard; woonkeuken (ca. 16.3m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur; bijkeuken met toegang tot provisiekelder (ca. 24.5m²) en doorgang naar de aangebouwde garage (ca. 25m²).
Verdieping: overloop; 4 slaapkamers (ca. 17m², 7m² 8m² en 9m²); gemoderniseerde badkamer met douchehoek, badmeubel v.v. wastafel en 2e toilet (wandcloset); ruime zolderberging.

Extra info:
– De winkelruimte is speels ingedeeld met een verhoogd winkelgedeelte en 2 ruime etalages.
– Het magazijn in de kelder is zowel vanuit de winkel als van buitenaf bereikbaar en te bevoorraden.
– Totale bedrijfsruimte is in totaal ca. 250m² inclusief werkplaats en magazijn, de woonoppervlakte is ca. 140m² en de overige inpandige ruimte (kelder en garage) ca. 50m².
– De woning beschikt over een besloten tuin en een zeer ruim dakterras aan de achterzijde.
– Het pand is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1925 en eind jaren 70 grotendeels verbouwd. De laatste jaren hebben de nodige modernisaties plaatsgevonden en het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud.
– Centrale verwarming middels 2 HR combiketels (woning: Remeha, bouwjaar 2017 en bedrijfsgedeelte: Intergas, bouwjaar 2018).

Omgeving:
In Onstwedde zijn diverse winkels, er is een peuterschool, een basisschool en er is voortgezet onderwijs (mavo/havo) ook zijn er diverse sportverenigingen, voetbalvelden, tennisbanen en een (openlucht) zwembad. Voor uitgebreide voorzieningen zijn de plaatsen Stadskanaal, Winschoten en Veendam allen op redelijk korte afstand gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Adres Luringstraat 10
Postcode 9591 BD
Vraagprijs € 319.000
Plaats Onstwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Soort Vrijstaande woning