Nieuweweg 53, BELLINGWOLDE

€ 375.000 k.k.

Nieuweweg 53, BELLINGWOLDE

Op een schitterende locatie, zowel aan de voor als achterzijde grenzend aan landerijen, staat op perceel van 4.592m² met een fraai aangelegde tuin v.v. natuurvijver en boomsingel rondom, deze vrijstaande met riet gedekte woning en vrijstaande dubbele garage. De woning is levensloopbestendig met een slaap-/en badkamer op de begane grond.

Indeling: centrale hal / entree met meterkast; 2 slaapkamers (ca. 14.7m² en 10.8m²); toiletruimte met fonteintje; moderne badkamer v.v. douchehoek, ligbad en badmeubel met wastafel; woonkamer (ca. 27.7m²) met houtkachel en plavuizenvloer; woonkeuken v.v. inbouwkeuken met enige apparatuur en trapopgang; achterhal-/entree; inpandige bijkeuken-/berging (voormalige aangebouwde garage, ca. 13.3m²) met keukenblok en witgoedaansluitingen.
Verdieping: overloop; 2 ruime slaapkamers (ca. 17.9m² en 21.3m²) toiletruimte; zolderberging.

– De woning wordt verwarmd middels CV Nefit Ecoline Hr 2005.
– Bouwjaar 1992.
– De slaapkamers op de verdieping zijn eventueel prima op te delen in meerdere kamers.
– De vrijstaande dubbele garage (ca. 7.5m x 9.5m = ca. 71m²) is opgedeeld in 3 delen en heeft aan de achterzijde een aangebouwde overkapping. Verder is er nog een vrijstaande carport en een tuinhuis op het perceel aanwezig.
– De tuin welke is omsloten met een groensingel heeft fraaie doorkijkjes over het achterliggende landschap en beschikt over een natuurvijver, fruitbomen en plantenkas (ter overname).
– Op korte afstand van het B.L. Tijdenskanaal en natuurgebied “De Lethe”.

Bellingwolde staat vooral bekend om de Hoofdweg (beschermd dorpsgezicht) met haar prachtige woonboerderijen en is gelegen aan de grens met Duitsland. Het dorp is onderdeel van de gemeente Westerwolde en heeft voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Voor een uitgebreid winkelbestand, scholen, ziekenhuis en goed openbaar vervoer ligt de plaats Winschoten op ca. 10 autominuten afstand.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Nieuweweg 53
Postcode 9695 EJ
Vraagprijs € 375.000
Plaats Bellingwolde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Soort Vrijstaande woning