Onstwedderweg 6, VLAGTWEDDE

€ 325.000 k.k.

Onstwedderweg 6, VLAGTWEDDE

Groots wonen!
Dit bijzondere object wordt nu aangeboden, in 1930 gebouwd en in gebruik genomen als landbouwschool. Daarna heeft het nog heel wat jaren dienstgedaan als Vrijzinnig Hervormde Kerk.
Vanaf de beginjaren 2000 is het statige pand omgebouwd tot woning waarbij er vele elementen van de historie bewaard zijn gebleven. De laatste jaren zijn er nog enkele belangrijke verbeteringen gerealiseerd waaronder het grotendeels vernieuwen van de kap en deels de kozijnen. De ligging is bijzonder direct nabij alle voorzieningen van het dorp, maar ook direct nabij bos, natuurgebied en speeltuin. Een woning bij uitstek geschikt voor een groot gezin of bijvoorbeeld een combinatie van wonen en werken!

Indeling:
Begane grond: entree/tochtportaal, statige riante gang met authentieke elementen waaronder een tegelvloer, kapstokken en bordestrap naar de verdieping, ruim modern toilet, woonkeuken ca. 35 m2 met kastruimte, bijpassende kookopstelling in twee gedeelten voorzien van inbouwapparatuur, kookeiland en natuurstenen blad, royale woonkamer ca 55 m2 met fraaie haardpartij en studiehoek, slaapkamer met veel kastruimte en aangrenzend de fraaie badkamer voorzien van ligbad, separate douche en badmeubel, diepe kelder ca. 13 m2, ruime bijkeuken met tuindeur, tweede kookopstelling compleet met inbouwapparatuur en witgoedaansluitingen.
Verdieping: overloop, tweede toilet, bergruimte, wasruimte met keukenblok en witgoedaansluitingen, 3 slaapkamers ca. 14 m2, 20 m2 en 25 m2.

Ligging:
Dit bijzondere object ligt op loopafstand van natuurgebieden waaronder het “Metbroekbos” direct bij het centrum van Vlagtwedde met voorzieningen zoals supermarkten, huisartsenpraktijken, slijterij, opticien, basisscholen, kledingwinkels en even verderop bevindt zich het Parc Emslandermeer. Verder zijn er prima ontsluitingen met openbaar vervoer en grenst het pand aan uitvalswegen naar Winschoten, Stadskanaal en de A31.

Algemeen:
Bouwjaar 1930; renovatie vanaf 2005; perceel oppervlakte 835 m2; isolerende beglazing; massief houten vloeren in keuken en woonkamer; verwarming middels twee combi ketels Nefit 2017; houten schuur met overkapping.
Let op, Groots wonen! met meer dan 300m²! woonoppervlak en een inhoud van meer dan 900 m3!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Onstwedderweg 6
Postcode 9541 AD
Vraagprijs € 325.000
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Soort Vrijstaande woning