Onstwedderweg 83, VLAGTWEDDE

€ 625.000 k.k.

Onstwedderweg 83, VLAGTWEDDE

Ruimte en natuur!
Dat zijn de twee eigenschappen die deze locatie omschrijven. Vanuit deze unieke plek loopt u zo de vrije natuur in. Deze vrijstaande, tot in de puntjes verbouwde woonboerderij is bijna perfect te noemen en combineert de rust van de omgeving met de ruimte in en om deze riant opgezette woonboerderij en kavel.

Woonboerderij:
Deze van origine vooroorlogse woonboerderij is in zijn geheel verbouwd/vernieuwd daarbij is vooral nagedacht over de indeling met behoud van huidige kwaliteits- en isolatienormen.
Daarbij is de volgende indeling ontstaan:
Entree/hal, toilet, gigantische living (tuingericht) met openslaande tuindeuren, echte gebinten in het zicht en grote speksteenkachel. Verder bevindt zich hier de open keuken met werkelijk prachtige kookopstelling voorzien van alle hedendaagse gemakken. Daarnaast een inloopkast en een ruime bijkeuken. Dan is er op de begane grond nog plaats gemaakt voor een riante badkamer en een grote slaapkamer waar ook een echte inloopkleedkamer niet mocht ontbreken.
Verdieping:
vanaf de centrale hal bereikt u middels vaste trap de gerealiseerde verdieping bereiken met als pronkstuk de werkruimte met kantoor welke middels vide uitzicht verschaft op zowel de woonkamer alsook op het natuurgebied. Ook bevinden zich op de verdieping een tweede badkamer met twee slaapkamers.

Garage/schuur:
De vrijstaande dubbele garage is nieuw gebouwd en in spouw gemetseld, geïsoleerd en onder andere voorzien van een eigen cv installatie, een toilet een kookopstelling en een met vaste trap te bereiken verdieping. Hierdoor behoort een B&B of een heus gastenverblijf ook tot de mogelijkheden.
Verder is deze garage geschikt voor meerdere auto’s en heeft u ook nog eens een separate werkplaats tot uw beschikking. Ook bevindt zich onder deze garage de ruime en diepe wijnkelder.

Dieren en tuin:
Vanuit de woonkamer loopt u het bestrate terras op en wandelt u zo door naar de naastgelegen veranda bij de schuur. De fraai aangelegde tuin is opgedeeld in een zonnig grasveld, een kruidentuin, een groentetuin met tuinkas, een fruitgaard en een natuurlijk weiland waar de vlinders en bijen het goed hebben.
De kippenschuur is half voor opslag van het brandhout en de andere helft is in gebruik genomen door de kippen die ook in de volière op buiten kunnen scharrelen.

Info:
De ligging is perfect te noemen: weidse uitzichten en dichtbij de vele voorzieningen van het dorp Vlagtwedde waaronder twee basisscholen, twee grote supermarkten, meerdere restaurants, kleding- kluswinkels en aan de achterzijde direct grenzend aan het natuurgebied ´Metbroek” met de daar meanderende Ruiten Aa. Verder voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, koperen goten en is er gekozen voor houten kozijnen en deuren.
Kavelgrootte 5.139 m2, woonoppervlakte meer dan 200 m2 (exclusief bijgebouw) en inhoud van bijna 1000 m3 is

Kijkt u voor een goede indruk eens rustig naar de duidelijke videopresentatie die beschikbaar is voor dit bijzondere object.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Onstwedderweg 83
Postcode 9541 AC
Vraagprijs € 625.000
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Soort Vrijstaande woning