’t Molenlaantje 11, OUDESCHANS

€ 139.000 k.k.

’t Molenlaantje 11, OUDESCHANS

Een roemruchte locatie en object met bijzondere geschiedenis! Dit vrijstaande woonhuis welke bekend staat als “t widde hoeske in Leutje Ulsda” en voorheen dienst heeft gedaan als bordeel is gelegen op een ruim perceel van 1.695m² eigen grond. Intussen is de bestemming gewijzigd naar “wonen” en het geheel kan dan ook naar eigen inzicht worden verbouwd tot woonhuis met schuurruimte. De ligging is fraai, direct achter de dijk grenzend aan de Westerwoldsche Aa.

Indeling: Begane grond: hal / entree met meterkast en trapopgang; keuken (ca. 10m²); kelder; woonkamer (ca. 31m²); achterhal met zij-entree; gang; badkamer met ligbad en wastafel; toiletruimte; CV-ruimte; tussenhal; dubbele toiletruimte; berging; 2 slaapkamers beide met douche en wastafel; tussenhal met trapopgang en zij-entree; slaapkamer met ligbad en wastafel; schuurruimte verbouwd tot een bar met podium en trapopgang.
Verdieping voorhuis: overloop; slaapkamer met ligbad, wastafel en toilet; slaapkamer met ligbad en wastafel.
Verdieping achterzijde: overloop met inloopkast; slaapkamer met bad (whirlpool) en dakkapel; overloop; slaapkamer met bad en dakkapel; slaapkamer met douche, wastafel en dakkapel.

– De Westerwoldsche Aa is een vaarverbinding welke doorloopt tot aan de Dollard (sluis Nieuwe Statenzijl).
– ’t Molenlaantje is een autoluw straatje met zeer weinig verkeersbewegingen.
– Klein Ulsda heeft een direct aansluiting op de autosnelweg A7 waarmee een uitstekende verbinding richting Winschoten en de Stad Groningen, alsmede Duisland.
– De genoemde vraagprijs betreft een “bieden vanaf” prijs.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres 't Molenlaantje 11
Postcode 9696 XS
Vraagprijs € 139.000
Plaats Oudeschans

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Soort Vrijstaande woning