Tangerveldweg 20, ALTEVEER

€ 269.000 k.k.

Tangerveldweg 20, ALTEVEER

Op een prachtige plek ver van de doorgaande weg aan een onverhard laantje, staat deze knusse vrijstaande woning welke in 1987 is v.v. nieuwe buitengevel en in 2020 is v.v. een vernieuwd en geïsoleerd dak met een vrijstaande stenen garage op een perceel van 970m² eigen grond. Het betreft een prachtig rustig plekje met uitzicht over de aangrenzende landerijen.

Indeling: hal / entree met meterkast en vaste kasten; slaapkamer (ca. 12m²) met vast inbouw bed; woonkamer (ca. 29m²); tussenhal met zij-entree; woonkeuken (ca. 14m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. enige apparatuur; slaapkamer (ca. 8.3m²); achterhal; badkamer met bad, douche, wastafel en toilet; slaapkamer (ca. 9.6m²) met vaste kast.
Verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

– in 2020 is het dak volledig uitgelijnd en geïsoleerd, met een 2e energiebesparende maatregel is er nog de mogelijkheid voor de koper om een subsidieaanvraag te kunnen doen.
– verwarming is middels gaskachels en deels (elektrische) vloerverwarming.
– toegang over een onverharde laan (recht van overpad) naar het perceel.
– Gunstige ligging ten opzichte van de N366 waardoor omliggende grotere plaatsen als Stadskanaal, Veendam en Winschoten goed bereikbaar zijn.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Adres Tangerveldweg 20
Postcode 9661 TL
Vraagprijs € 269.000
Plaats Alteveer

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Soort Vrijstaande woning