Tranendallaan 38, WESTERLEE

€ 499.000 k.k.

Tranendallaan 38, WESTERLEE

Weidse vergezichten vanuit verrassend landhuis en bent u dan ook nog paardenliefhebber? Dan is dit uw mogelijkheid.

Dit in rustige woonomgeving gelegen landhuis met paardenstallen is gebouwd in 1994 heeft de laatste jaren een grondige renovatie ondergaan. Daarbij is niet alleen het huis en de schuur aangepakt maar ook heeft de complete buitenboel een metamorfose doorstaan wat al snel blijkt uit de verzorgde weilanden, de omheining, de grote schuur met stallen en hooizolder en de prima geoutilleerde paardenrijbak.

Indeling woonhuis:
overdekte entree, hal met vide, gang met zadelkamer en doorgang naar dubbele garage van 50 m2, slaapkamer met aangrenzend badkamer voorzien van ligbad, separate douche en wastafel, toilet, ruime woonkamer met rookkanaal waarin gashaard schuifpui naar tuin en nieuwe L-vormige kookopstelling met prachtig blad (hardsteen) en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken.

2e verdieping: overloop, tweede badkamer met toilet, douche en wastafel, drie slaapkamers 12, 11 en 22 m2 ruime zolderruimte ook vanuit de garage te bereiken van totaal ca 50 m2.

Buiten:
Vrijstaande schuur waar momenteel 10 boxen en een geïsoleerde trekker stalling in zijn gerealiseerd; rijbak van 20×40 met naastgelegen pantry en tegenover de woning bevindt zich nog het omheinde weiland.

Algemeen: het geheel is zeer goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing; vloerverwarming middels combiketel uit 2019; kavel 9200 m2; geheel voorzien van keramische dakpannen en er worden binnenkort nog zonnepanelen gelegd!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Tranendallaan 38
Postcode 9678 PC
Vraagprijs € 499.000
Plaats Westerlee

Bouw

Type Landhuis
Bouwjaar 1994
Soort Vrijstaande woning