Vledderhuizen 2, ONSTWEDDE

€ 350.000 k.k.

Vledderhuizen 2, ONSTWEDDE

Tussen Onstwedde en Stadskanaal staat deze in 2002 nieuw gebouwde vrijstaande woning met een landelijke ligging op een perceel van 5.495 m² eigen grond. Achter de woning is een aangebouwde veranda en staan diverse bijgebouwen waaronder een vrijstaande berging en 2 voormalige landbouwschuren waarvan 1 is gerenoveerd en v.v. een vernieuwd dak. Tussen beide schuren is een (voormalige) rij-bak en ernaast ligt een weiland. Het geheel is dan ook zeer geschikt voor het hebben en houden van dieren / paarden en is op korte afstand van voorzieningen gelegen.

Indeling: hal / entree met trapopgang; toiletruimte; slaapkamer (ca. 16m²); badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet; woonkamer (ca. 31m²) met schouw; woonkeuken (ca. 13.3m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen, achter-entree en CV-opstelling.

Verdieping: overloop met ruime inloopkast; 2 slaapkamers (ca. 13.3m² en 14m²); berging.

– De vrijstaande schuren zijn ca. 14m x16m en ca. 12mx16m groot. 1 van deze schuren is v.v. een nieuw dak en in gebruik als schuur / garage, de andere schuur is in oude staat.
– De vrijstaande berging is ca. 32m² groot.
– De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels CV (Nefit HR).

Gelegen ‘onder de rook van’ Stadskanaal, een plaats met een gezellig winkelcentrum, een eigen ziekenhuis, diverse sportverenigingen en scholen. Verder heeft het een gunstige liggen t.a.v. uitvalswegen naar omliggende plaatsen als Emmen, Assen en Groningen.

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Vledderhuizen 2
Postcode 9591 TK
Vraagprijs € 350.000
Plaats Onstwedde

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Soort Vrijstaande woning