Wedderweg 38, VRIESCHELOO

€ 299.000 k.k.

Wedderweg 38, VRIESCHELOO

Zoekt u een object met veel schuurruimte voor werk en-/of hobby met een degelijk en ruim woonhuis? In Vriescheloo staat deze in 1977 nieuw gebouwde vrijstaande woning met een vrijstaande stenen garage, schuren (voormalige bedrijfsruimte), erf en tuin op een diep perceel van 1.729m² eigen grond. Het perceel heeft de bestemming ‘Wonen-1’ met de aanduiding ‘gemengd’. Het perceel heeft dus een woonbestemming met de mogelijkheid voor bedrijvigheid in de schuren erachter.

Indeling woonhuis
Begane grond: hal met zij-entree, trapopgang en meterkast; toiletruimte met fonteintje; badkamer met ligbad i.c.m. douche en een vaste wastafel; 2 slaapkamers (ca. 8.7m² en 12.2m²); kelder; woonkeuken (ca. 13.8m²); L-vormige woonkamer (ca. 37.5m²).
Verdieping: overloop; slaapkamer voorzijde (ca. 15m²); berging (ca. 8m²) met evt. de mogelijkheid deze af te bouwen tot een extra slaap-/of badkamer; slaapkamer achterzijde (ca. 15.5m²); toiletruimte (in aanbouw); 2e berging.

Indeling schuren
Voorste schuur (bouwjaar 1981) groot ca. 9.7m x 7.8m (ca. 76m²) welke is opgedeeld in 2 delen waarbij er een afgetimmerde ruimte is gerealiseerd van ca. 3m x 6m (ca. 18m²) welke van buiten af middels een eigen toegangsdeur bereikbaar is.
De achterste schuur (bouwjaar 1983) groot ca. 11m x 24.7m (ca. 271m²) bestaat uit een grote werkplaats en magazijn met aan de achterzijde een kantine-/kantoorruimte met een keukenblokje en een toiletruimte (in totaal ca. 15m²).

– De woning wordt verwarmd middels een Brink Heteluchtverwarmingsketel en is deels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– De schuur is gebouwd met een staalconstructie met een overspanning over de gehele breedte en kan worden verwarmd middels een gasheater.

Vriescheloo is een dorp gelegen in de gemeente Westerwolde en beschikt o.a. over een eigen basisschool. Alle basis winkelvoorzieningen zijn nabij in de aangrenzende dorpen als Bellingwolde en Vlagtwedde. Voor uitgebreide voorzieningen zijn de plaatsen Winschoten en Stadskanaal op ca. 10 tot 15 autominuten afstand gelegen. Zowel Winschoten als Stadskanaal bieden o.a. een uitgebreid winkelbestand, voortgezet onderwijs, een ziekenhuis en goed openbaar vervoer. Ook Duitsland is erg dichtbij met goede uitvalswegen (A31) en leuke plaatsen om eens te gaan winkelen of eten.

De streek en gemeente Westerwolde waarin Vriescheloo ligt is een bijzonder gebied met veel natuurwaarden, zoals het grootste heideveld van de provincie Groningen en de grote bosgebieden rond Sellingen en Ter Apel. Het riviertje de Ruiten Aa doorkruist het gebied en de historische locaties Klooster Ter Apel, Burcht Wedde en de Vesting Bourtange kennen een eeuwenoude geschiedenis. Een schitterend gebied met vele wandel-/en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Adres Wedderweg 38
Postcode 9699 RE
Vraagprijs € 299.000
Plaats Vriescheloo

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Soort Vrijstaande woning