Weenderstraat 43, VLAGTWEDDE

€ 549.500 k.k.

Weenderstraat 43, VLAGTWEDDE

Op een mooie locatie net buiten Vlagtwedde, staat op een perceel van ruim 1.7 hectare groot deze woonboerderij met buitenterrein welke geheel is ingericht voor het houden van paarden. De boerderij welke van origine rond 1860 is gebouwd is degelijk waarbij het dak een aantal jaren geleden is vernieuwd. Met een nieuw woongedeelte in aanbouw is het geschikt (te maken) voor dubbele bewoning.

Indeling: hal met zij-entree; woonkamer (ca. 32m²); ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en witgoedaansluitingen; slaapkamer (ca. 17.5m²) met vast bed; woonkeuken (ca. 27m²) met zij-entree en inbouwkeuken v.v. enige apparatuur; provisiekelder; tussenhal; toiletruimte met wandcloset en fonteintje; (bij)keuken (ca. 15.5m²); 2e woonkamer (ca. 56m²); achterhal; 2 slaapkamers (ca. 13m² en 10m²) in aanbouw; luxe nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet (wandcloset) en badmeubel met wastafel; inpandige deel (ca. 379m²) en paardenstal (ca. 60m²).

– Verwarming is middels gaskachels, houtkachels en deels elektrische vloerverwarming.
– 196 compacte zonnepanelen met een jaar opbrengst van ca. 6.300kwh.
– De deel is v.v. 4 kolom hefbrug.
– Naast de boerderij is een stenen schuurruimte (ca. 14m²).
– Diverse zitjes en een buitenkeuken met zicht over de eigen tuin.
– Het geheel is ingericht voor het houden van paarden en pensionstalling, dit kan eventueel door een koper worden voortgezet met overname van het huidige klantenbestand.
– Volop uitrijmogelijkheden, wandel-/en fietsroutes in de directe omgeving!

Vlagtwedde is een dorp met alle basisvoorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden (o.a. een supermarkt, huisarts, scholen) en gelegen in een prachtige bosrijke omgeving omringd door verrassend mooie natuurgebieden met vele wandel- en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Adres Weenderstraat 43
Postcode 9541 TA
Vraagprijs € 549.500
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Woonboerderij
Bouwjaar 1860
Soort Vrijstaande woning