Wollinghuizerweg 125, VLAGTWEDDE

€ 369.000 k.k.

Wollinghuizerweg 125, VLAGTWEDDE

Op een schitterende locatie en ruim perceel van 7.615m² aan de achterzijde grenzend aan toekomstig natuurgebied en landerijen, staat deze verbouwde woonboerderij met 2 woongedeelten waardoor uitermate geschikt voor dubbele bewoning. De boerderij is vanaf 2003 grondig verbouwd waarbij aan de achterzijde een 2e woongedeelte is gerealiseerd en o.a. het dak is uitgelijnd en verbeterd.

Indeling voorste woongedeelte: hal, woonkamer (ca. 28m²) met laminaatvloer en schouw, keuken (ca. 18.8m²) met eenvoudig keukenblok, schouw met gaskachel en provisiekast; achterhal met zij-entree; toiletruimte; bijkeuken; inpandige bergruimte; 2e eet-/woonkamer (ca. 14m²) met schouw; op-/slaapkamer (ca. 9.3m²); gang; kelder; slaapkamer (ca. 25.6m²) met aansluitend een badkamer met douchehoek en badmeubel v.v. dubbele wastafel.

Indeling achterste woongedeelte: hal met zij-entree en inloopkast; centrale hal met trapopgang; badkamer met douchehoek, wastafel en witgoedaansluitingen; toiletruimte; slaap-/werkvertrek (ca. 12.3m²); woonkamer met houtkachel en open (leef)keuken (in totaal ca. 66m²) v.v. complete inbouwkeuken met diverse apparatuur en openslaande terrasdeuren; werk-/hobbyruimte (ca. 17m²) met doorgang naar voorste woongedeelte.

Verder is er nog een ruim schuurgedeelte (in totaal ca. 110m², voormalige deel) met een aparte werkplaats (ca. 30m²) en garage (ca. 80m²).
Verdieping: middels vaste trap bereikbare overloop; slaapkamer (ca. 68m²) met een dakkapel en fraai de gebintenconstructie in zicht; toiletruimte met wastafel; zolderruimtes met aan de voorzijde nog 2 kleinere oude slaapvertrekken boven het voorhuis.

– Behalve veel inpandige schuurruimte staat er nog een vrijstaande dubbele houten garage en een oudere houten schuur op het perceel.
– Zeer geschikt voor bewoning gezamenlijk met ouders en-/of kinderen.
– De gronden aan de achterzijde worden ontwikkeld tot duurzaam natuurgebied.

Vlagtwedde (gemeente Westerwolde) is een dorp met alle basisvoorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden (o.a. supermarkt, huisarts, scholen) en gelegen in een prachtige bosrijke omgeving omringd door verrassend mooie natuurgebieden met vele wandel- en fietsroutes!

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Adres Wollinghuizerweg 125
Postcode 9541 VB
Vraagprijs € 369.000
Plaats Vlagtwedde

Bouw

Type Woonboerderij
Bouwjaar Vanaf 1906 tm 1930
Soort Vrijstaande woning