Zuidveldweg 19, SELLINGEN

€ 289.000 k.k.

Zuidveldweg 19, SELLINGEN

Natuurlijk!

Rust, ruimte en gelegen in natuurlijke woonomgeving een karakteristiek vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen schuur.
De woning staat in de natuurlijke streek Westerwolde. Dit woonhuis oorspronkelijk gebouwd in 1930 is in de begin jaren ’80 gerenoveerd waarbij onder andere de volgende aanpassingen hebben plaatsgevonden: dak vervangen, gevels en kozijnen aangepast en verbouw van het interieur. Perceelgrootte 2.285 m2 met een tuin rondom, achterzijde grenzend aan landerijen. De dorpskern van Sellingen ligt op ca. 5 autominuten van het woonhuis en in het dorp is een supermarkt aanwezig, alsook horeca, basisonderwijs, diverse sportverenigingen, een openlucht-zwembad, enkele kerken en een apotheekhoudende huisarts.

INDELING:
Begane grond: ruime hal/entree, keuken voorzien van rechte kookopstelling, zijhal, riante zonnige woonkamer met kelder, toilet met fontein, badkamer voorzien van douche, ligbad, vaste wastafel, 2 slaapkamers, werkkamer, inpandige berg/hobbyruimte met achterdeur, schuurruimte met zolderverdieping.

Verdieping:
overloop, 2 slaapkamers en zolderruimte.

Algemeen: centrale verwarming middels combiketel bouwjaar 2013; riolering via IBA-systeem (systeem voor lokale afvalwater zuivering); afmetingen schuur 6.4m x 8m; glasvezel ligt reeds aan de straat; recent is de bovenverdieping logischer ingedeeld middels het verplaatsen van enkele wanden; prachtige bosrijke ligging

Kenmerken

Overdracht

Status Onder bod
Adres Zuidveldweg 19
Postcode 9551 XZ
Vraagprijs € 289.000
Plaats Sellingen

Bouw

Type Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Soort Vrijstaande woning